Add This

Saturday, January 18, 2014

Νέα καταπληκτική επιστημονική φαντασία από τον Gerry Anderson (επιτυχής χρηματοδότηση Kickstarter)


Σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την "Anderson Entertainment" και τον Jamie Anderson, υιό του Gerry Anderson,  ο οποίος συνεχίζει το έργο του πατέρα του με νέες παραγωγές, όπως και για το επερχόμενο πρώτο Συνέδριο αφιερωμένο στο έργο του Gerry Anderson τον Απρίλιο του 2014.

Η νέα καταπληκτική επιστημονική φαντασία από τον Gerry Anderson, θρυλικό δημιουργό των Thunderbirds, Captain Scarlet, Stingray, Διάστημα:1999 και πολλών άλλων είναι γεγονός.
Παρακολουθήστε τη δημιουργία μιας παραγωγής από το πρώτο στάδιο: τη συγγραφή της ιστορίας.Το Gemini Force One (ή GF1 για συντομία) είναι μια σειρά βιβλίων, η ιδέα και η ιστορία των οποίων γράφτηκαν αρχικά από τον Gerry Anderson MBE, τον οποίο συνάδελφοι, οπαδοί και δημοσιογράφοι έχουν περιγράψει ως την απάντηση του Ηνωμένου Βασιλείου στο Walt Disney και το George Lucas. Αυτή λοιπόν η σειρά βιβλίων παρακολουθεί την ιστορία μιας μυστικής οργάνωσης που ασχολείται με τη διάσωση και την αποτροπή καταστροφών και τρομοκρατικών ενεργειών (ιστορίες συναρπαστικές για νέους και ...νέους στην καρδιά).
 
Στις 5 Σεπτεμβρίου ξεκινησε στο www.gerryanderson.co.uk/GF1 η εκστρατεία χρηματοδότησης μέσω της πλατφόρμας χρηματοδότησης κοινού «Kickstarter».
Ο Jamie Anderson επέλεξε το Kickstarter γιατί θεωρεί ότι είναι ζωτικής σημασίας να είναι απολύτως πιστός στο όραμα του πατέρα του για το GF1. Καταλαβαίνει ότι οι οπαδοί του Gerry Anderson γνωρίζουν και αγαπούν το έργο του, και ότι θα τον θέλουν να κρατήσει το GF1 όσο το δυνατό πιο κοντά στο αρχικό όραμα, και ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν επιτύχει το στόχο της χρηματοδότησής! Και έτσι λοιπόν έγινε! Το σχέδιο χρηματοδοτήθηκε με επιτυχία στις 6 Οκτωβρίου μαζεύοντας £ 33.463 με £ 24.350 που ήταν ο στόχος. Οι υποστηρικτές / χρηματοδότες θα ανταμειφθούν με πολλά μοναδικά δώρα, ανάλογα με τη συνεισφορά τους.

Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για:
• Να εκτυπωθεί μια πρώτη έκδοση
• Να εκπληρωθούν οι ανταμοιβές των υποστηρικτών χρηματοδότησης
• Να αμειφθεί η MG Harris (η συγγραφέας που επιλέχθηκε) για να ολοκληρώσει το βιβλίο
• Να αμειφθεί ένας σχεδιαστής εξώφυλλου
• Να μαγνητοφωνηθεί ηχητική έκδοση
• Να χρηματοδοτηθεί επικοινωνία και διαφήμιση, ώστε να γίνει γνωστό το βιβλίο 

Ο Jamie έχει επίσης μια σειρά από πιο μακροπρόθεσμους στόχους κατά νου , οι οποίοι θα επιτρέψουν πράγματα όπως:
Μετάφραση του βιβλίου σε άλλες γλώσσες,
Σχεδιασμός οχημάτων από τον Andrew Probert (Star Trek, Battlestar Galactica ) και Dominic Lavery (New Captain Scarlet, James Bond, Event Horizon),
Και αρχή σοβαρής ανάπτυξης προς μια ταινία ή τηλεοπτική σειρά.

Ποιά είναι η MG Harris;
Η MG Harris είναι μια best-selling συγγραφέας, έργα της οποίας περιλαμβάνουν την επιτυχημένη σειρά βιβλίων The Joshua Files. Είναι επίσης μεγάλη οπαδός της Επιστημονικής Φαντασίας και δια βίου φανατική οπαδός του Gerry Anderson. Από όλους τους συγγραφείς, με τους οποίους ο Jamie μίλησε για αυτό το έργο, είναι εκείνη που κατάλαβε ποιές ήταν οι ιδέες του Gerry Anderson, και πώς θα μπορούσε να το κρατήσει όσο πιο κοντά στην αρχική ιδέα.

Είναι αυτό ένα πραγματικό έργο του Gerry Anderson;
Ναι! Είναι μια πραγματική ιδέα του Gerry Anderson - αναπτύχθηκε και γράφτηκε από αυτόν μεταξύ 2008 και 2011, με κάποιες προσθήκες το 2012 . Καθώς η νόσος Alzheimer επιδεινώθηκε, ήταν όλο και λιγότερο σε θέση να κάνει σταθερή πρόοδο στο πρώτο βιβλίο. Η MG Harris θα χρησιμοποιήσει τις σημειώσεις και τις ηχογραφήσεις του, για να βοηθήσει να ολοκληρωθεί το βιβλίο με τον τρόπο που θα ήθελε ο Gerry.

Γιατί είναι σημαντικό αυτό το έργο;
Δεδομένου ότι αυτό ήταν ένα από τα τελευταία έργα του Gerry, ο Jamie Anderson θέλει να δει το έργο αυτό φτάνει και τους πολλούς υπάρχοντες οπαδούς, αλλά και μια ολόκληρη νέα γενιά των νεαρών οπαδών.
Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι ο Gerry έχασε τον έλεγχο της πλειοψηφίας των έργων του στις δεκαετίες ‘60 και ‘70, κι έτσι ποτέ δεν ωφελήθηκε οικονομικά από την τεράστια φήμη που έφτασαν οι δημιουργίες του.
Ο Jamie πιστεύει ακράδαντα ότι υπάρχουν πολλές χιλιάδες οπαδών, που θα απολαύσουν αυτή τη νέα φανταστική δημιουργία του Anderson, και ότι μια επιτυχημένη εκστρατεία χρηματοδότησης του Kickstarter θα επιτρέψει να γίνει το GF1 ένας λαμπρός και ταιριαστός φόρος τιμής στη μνήμη του πατέρα του.

Επισκεφθείτε τις πιο κάτω ιστοσελίδες / μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες:

Εκπρόσωπος για την Ελλάδα: Λευτέρης Σαρρής

Αν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για αυτό το έργο, ή θα θέλατε να επικοινωνήσετε για  Συνέντευξη με τον Jamie Anderson , παρακαλούμε επικοινωνήστε catherine@gerryanderson.co.uk

Tuesday, January 14, 2014

Game of Thrones Season 4: Trailer #1 (HBO)

The 4th season trailer of Game of Thrones series is here!!! Bring the season earlier damn it!!!!!